Internacionalni posao

 

Ukoliko znate neki strani jezik možete koristiti strane servise za rad kod kuće. Ukoliko imate neku vještinu ili znanje to možete ponuditi i na međunarodnoj razini putem interneta. Tako na primjer ako znate izrađivati web stranice, pisati reklame, prevoditi, koristiti neki internet servis i mnoge druge stvari, možete ostaviti vaš oglas i vašu ponudu na neki od slijedećih servisa: www.upwork.com, ili www.domystuff.com ili www.freelancer.com Kada netko tko treba vaše usluge vidi vaš oglas kontaktirat će vas putem emaila i vi ste dobili posao koji radite kod kuće. Na ovaj način možete surađivati sa ljudima iz cijelog svijeta, a onda možda zasnovati i neki poslovni odnos ili pokrenuti pravi biznis.

Kako napisati nešto i zaraditi 100 USD po objavljenom tekstu

Velika prednost ovakvog načina zarade je da imate ogromno tržište na koje plasirate vaše znanje i usluge. Broj ljudi koji razumiju engleski, njemački, španjolski puno je veći nego hrvatsko govorno područje te je zat puno lakše naći klijenta i naravno zaraditi.

Dakle ako znate neki strani jezik mogućnosti za posao kod kuće su ogromne. Iznad su navedene web stranice za engleski jezik međutim slični servisi postoje i za Njemačku, Španjolsku ili Francusku. Dovoljno je samo osnovno znanje stranog jezika, tek toliko da znate dati oglas i sporazumijeti se oko toga što točno želi osoba koja je vidjela vaš oglas i možete, nešto što znate, raditi i za osobe koje žive na drugoj strani svijeta. Što se tiče plaćanja danas postoje razni servisi za plaćanje kao Alertpay ili Moneybookers koji funkcioniraju na svjetskoj razini. Dosta dobar je 2Checkout, a naravno najbolji i najpoznatiji je PayPal.com.Možete otvoriti i devizni račun na koji bi vam tzv wire transferom stranci uplaćivali vašu zaradu.

Dakle postoje mogućnosti ako ste voljni malo se uključiti i potruditi.

Ovdje izložen način da radite kod kuće podrazumijeva da vi pružate vaše znanje i usluge za one koji ih trebaju a vide ih putem oglasa na svjetskim servisima.

Kako napisati nešto i zaraditi 100 USD po objavljenom tekstu

 

 

 

 

 

 

 

Posao kod kuće

Posao oglasi

Honorarni posao

Tečajna lista

Ponude za vas

posao-hr

 

 

Pošaljite nam vaš životopis!