Internacionalni posao

 

Ukoliko znate neki strani jezik možete koristiti strane servise za rad kod kuće. Ukoliko imate neku vještinu ili znanje to možete ponuditi i na međunarodnoj razini putem interneta. Tako na primjer ako znate izrađivati web stranice, pisati reklame, prevoditi, koristiti neki internet servis i mnoge druge stvari, možete ostaviti vaš oglas i vašu ponudu na neki od slijedećih servisa: www.upwork.com, ili www.domystuff.com ili www.freelancer.com Kada netko tko treba vaše usluge vidi vaš oglas kontaktirat će vas putem emaila i vi ste dobili posao koji radite kod kuće. Na ovaj način možete surađivati sa ljudima iz cijelog svijeta, a onda možda zasnovati i neki poslovni odnos ili pokrenuti pravi biznis.

Imate bilo koji problem sa internetom ili sa vašim laptopom ili kompjuterom?

Velika prednost ovakvog načina zarade je da imate ogromno tržište na koje plasirate vaše znanje i usluge. Broj ljudi koji razumiju engleski, njemački, španjolski puno je veći nego hrvatsko govorno područje te je zat puno lakše naći klijenta i naravno zaraditi.

Dakle ako znate neki strani jezik mogućnosti za posao kod kuće su ogromne. Iznad su navedene web stranice za engleski jezik međutim slični servisi postoje i za Njemačku, Španjolsku ili Francusku. Dovoljno je samo osnovno znanje stranog jezika, tek toliko da znate dati oglas i sporazumijeti se oko toga što točno želi osoba koja je vidjela vaš oglas i možete, nešto što znate, raditi i za osobe koje žive na drugoj strani svijeta. Što se tiče plaćanja danas postoje razni servisi za plaćanje kao Alertpay ili Moneybookers koji funkcioniraju na svjetskoj razini. Dosta dobar je 2Checkout, a naravno najbolji i najpoznatiji je PayPal.com.Možete otvoriti i devizni račun na koji bi vam tzv wire transferom stranci uplaćivali vašu zaradu.

Dakle postoje mogućnosti ako ste voljni malo se uključiti i potruditi.

Ovdje izložen način da radite kod kuće podrazumijeva da vi pružate vaše znanje i usluge za one koji ih trebaju a vide ih putem oglasa na svjetskim servisima.

Da li vam mogu pomoći da naučite zarađivati sa vašim kompjuterom i internetom?

 

 

 

 

 

 

 

Posao kod kuće

Posao oglasi

Honorarni posao

Tečajna lista

Ponude za vas

posao-hr

 

 

Pošaljite nam vaš životopis!